Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Izdelki

Nadomestni deli za brizgalne enote Brixia

Uredi skupino Uredi izdelke v skupini Dodaj nov izdelek

Nadomestni deli za brizgalne enote Brixia

Zamenjaj sliko
Nadomestni deli za brizgalne enote Brixia


Podjetje Robos je uradni zastopnik podjetja Brixiaplast, ki je največji italijanski proizvajalec nadomestnih rezervnih delov za brizgalne enote. Po originalnih načrtih lahko ponudimo kakovostne dele po zelo konkurenčnih cenah za stroje Battenfeld, Engel, Demag, Arburg, Negri Bossi, BMB Biraghi, Dr.Boy ter za ostale evropske proizvajalce strojev za brizganje plastike. Prodajni program podjetja Brixiaplast obsega proizvodnjo novih artiklov na podlagi tehnične dokumentacije oz. obstoječih vzorcev ali obnovitev delov.

Polžni vijaki
Polžni vijak kot najpomembnejši element v procesu plastificiranja s pravilno izbrano geomterijo dosega homogenost in visoko kvaliteteten proizvod, hkrati prispeva k ekonomski učinkovitosti, zmanjšanju odpada v procesu brizganja, zmanjšanju ciklusnega časa in končno k varčevanju energije. Temeljni karakteristiki polžev sta visoka stopnja plastificiranja in homogeno topljenje termoplastičnega materiala. Strokovnjaki v Brixi so skozi leta izkušenj in potreb strank razvili različne tipe polžev, ki odgovarjajo vsem tipom termoplastičnih materialov. Najpogosteje uporabljeni so polži za splošno uporabo, s katerimi se dosega kvalitetne rezultate skoraj z vsemi obstoječimi materiali. V svojem asortimanu pa Brixia ponuja tudi specialne polže, ki odgovarjajo specifičnim lastnostim uporabljenih materialov za brizganje.

Cilindri
V procesu brizganja je cilinder izjemno pomemben, saj predstavlja moč in varnost za vse ostale komponente brizganja. V Brixi uporabljajo najnovejšo opremo za centrifugiranje, s katerim se doseže učinkovita in homogena razporeditev uporabljenih materialov. Na voljo je širok spekter bimetalnih cilindrov, ki ustrezajo različnim tipom uporabe. Cilindri so narejeni iz različnih materialov, za katere ima Brixia pridobljene vse ustrezne certifikate.

Konice polžev
Na podlagi dolgoletnih izkušenj so v podjetju Brixiaplast razvili različne tipe in prevleke za konice polžev, ki odgovarjajo specifičnim zahtevam. Za konice, odporne na obrabo in korozijo, so razvili pet vrst prevlek, ki odgovarjajo zahtevam naših kupcev. Glede na obliko so na voljo standardne, mešalne in kroglične konice.


PDF prospekti