Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
O podjetju

Zgodovina

Uredi vsebino
Leto 2008

Podjetje Robos d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 2008, kot posledica združitve znanega proizvajalca robotov in periferne opreme Wittmann Group s podjetjem za proizvodnjo strojev za injekcijsko brizganje Battenfeld IMT.

Temeljno poslanstvo podjetja Robos je zagotavljati najvišji nivo prodajne in poprodajne podpore našim strankam, slediti tehnološkim in prodajnim usmeritvam koncerna Wittmann Battenfeld in ob tem ohranjati ter zviševati zadovoljstvo kupcev.

Smo uradni zastopnik in pooblaščeni serviser strojev in opreme Wittmann Kunststoffgerate, Wittmann – Battenfeld, RTC Coupling Technology in SAS Automation.

Prodajni program obsega široko paleto opreme in dodatkov za predelavo plastičnih granulatov. Na enem mestu dobite vso opremo, rezervne dele, servis ter ustrezno tehnično in poprodajno podporo.

V okvir naših storitev spada poleg servisa in vzdrževanja, tudi konstrukcija in izdelava robotskih prijemal ter avtomatizacija proizvodnih procesov.

Leto 2013

Zaradi hitrejše odzivnosti ter kvalitetnejšega pokrivanja tržišča na Hrvaškem in v BiH, smo v Zagrebu ustanovili podjetje Robos Oprema d.o.o.